Samtalebehandling

Neuropsykolog

Karin Nørgaard

Centrum er at finde det, der binder og begrænser dig i livets mange facetter – og opbygge styrke og livskvalitet.

Individuel Samtale

Indenfor mange områder som angst, depression & hjernerystelse m.m.

Supervision

Det vigtigste er at opbygge et tillidsfuldt rum, hvor du føler dig tryg.

Telefon Konsultation

Jeg bidrager aktivt og søgende i dialogen for at finde bindingerne i dit liv.

Behov for et erfarent blik?

Samtaleterapi

Måske problemstillingen du døjer med, optager plads i dine tanker, men du kan ikke skubbe det væk eller få ro. Er der behov for hjælp til at skabe overblik, og inspiration til at finde mulige løsninger. Om der er behov for 1 eller flere samtaler, ser vi på, ligesom vi ser på, om der er behov for andre behandlingstiltag.

Da jeg varetager fuldtidsarbejde, vil det være eftermiddag eller tidlig aften, samtalerne vil finde sted. Der kan tilbydes samtaleterapi indenfor et bredt spektrum af hverdagens psykiske udfordringer – angst, depression, stress og smerter. Ligger dine problemstillinger udenfor disse områder, skal du fortsat føle dig velkommen til at kontakte mig.

Medlem af:

Bag om Karin Nørgaard

Om Mig

Jeg har erfaring for samtaleterapi indenfor mange områder, herunder angst, depression, hjernerystelse, personer ramt af hjerneskade, personer der dissocierer samt pårørende.

Min tilgang beskrives som empatisk og ligeværdig. Det vigtigste er at opbygge et tillidsfuldt rum, hvor du føler dig tryg og kan fortælle, hvad der ligger dig på sinde. Jeg bidrager aktivt og søgende i dialogen for at finde bindingerne i dit liv.

Næste step er at inspirere til handlinger, som ligger en lille smule anderledes end den måde du vanligvis går til problemet på. Min form kan være uformel, men ikke uprofessionel. Hvis situationen tillader det, kan der gerne være et strejf af humor iblandet.

Se mine forskellige priser

Betaling sker i forbindelse med sessionen ved kontant afregning eller mobilepay. Ændring af aftale eller afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid. Ved udeblivelse uden rettidigt afbud betales fuldt honorar.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.