Samtalebehandling

Samtalebehandling

Om mig

Bag om Karin Nørgaard

Min historie

Jeg hedder Karin Nørgaard, er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet 1994 og autoriseret i 1999.

Jeg har efterfølgende videreuddannet og specialiseret mig indenfor voksen neuropsykologi og blev godkendt som specialist i neuropsykologi i 2008 og godkendt supervisor i neuropsykologi i 2019.

Jeg har som led i min videreuddannelse haft arbejde indenfor neurologi, genoptræning og psykiatri.

Aktuelt har jeg arbejdet 12 år i Epilepsiklinik på hhv Glostrup Hospital og Rigshospitalet, hvor jeg har samtaleterapi med epilepsipatienter og en særlig gruppe patienter, der har anfald, som til forveksling kan ligne epilepsi (PNES; Psykogene Non-Epileptiske anfald).

Disse anfald kan være vanskelig at håndtere og forstå. Det er ikke en fysisk sygdom, selvom den viser sig som fysiske anfald. Det er heller ikke en psykisk sygdom, selvom det er psyken, der fremkalder anfald. PNES er fysiske reaktioner på psykiske belastninger.

Terapeutiske uddannelser

I 2002 gennemførte jeg 1-årig uddannelse i Kognitiv Adfærdsterapi (SAKT) og i 2014 gennemførte jeg 1-årig uddannelse i Acceptence and Commitment Therapy (ACT). Uddannelserne er med i min faglige bagage, men ikke rammen for mine samtaler.

Hvad kan jeg tilbyde

Da jeg varetager fuldtidsarbejde, vil det være eftermiddag eller tidlig aften, samtalerne vil finde sted. Der kan tilbydes samtaleterapi indenfor et bredt spektrum af hverdagens psykiske udfordringer – angst, depression, stress og smerter. Ligger dine problemstillinger udenfor disse områder, skal du fortsat føle dig velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig i dag

Der kan tilbydes samtaleterapi indenfor et bredt spektrum af hverdagens psykiske udfordringer – angst, depression, stress og smerter. Ligger dine problemstillinger udenfor disse områder, skal du fortsat føle dig velkommen til at kontakte mig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.